• Elektrisch zandreinigen / zandzeven

  Voor de meest vooruitstrevende en groene gemeenten in Nederland is onze dienstverlening nu ook elektrisch uitvoerbaar.

  Onze volledig elektrisch aangedreven zandreinigingsmachine wordt gevoed door een lithium-ion accupakket. Uiteraard is de energie voor het accupakket duurzaam opgewekt en afkomstig van zonnepanelen!

  Door het inzetten van onze elektrische machine verdwijnt de uitstoot van schadelijke stoffen en wordt het geluidsniveau gereduceerd.

  Dit maakt onze elektrische machine uitermate geschikt voor dichtbewoonde gebieden met scholen, kantoren en hoogbouw. Waarbij schadelijke uitlaatgassen en een hoog geluidsniveau niet gewenst zijn.

  Elektrisch zandzeven

  (Foto: Elektrisch zandbakken zeven)

  MVO

  MVO bij VR zandreiniging
  Bij VR zandreiniging willen we een verschil maken in onze maatschappij. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vinden wij eigenlijk gewoon goed zaken doen – een vanzelfsprekendheid.

  People
  VR zandreiniging wil een beleid voeren waarin een duurzame relatie wordt gelegd tussen de onderneming, klant en de omgeving.

  Planet
  Wij willen efficiënt en verantwoord omgaan met energie. Door zand te reinigen in plaats van het te vervangen besparen we energie. Verder scheiden wij het afval. Op deze manieren besparen we op kosten èn het milieu.

  Pleasure
  Wij willen iedereen een schone zandondergrond bieden om in te spelen, sporten of recreëren.

  Profit
  Wij willen de continuïteit van het zand reinigen waarborgen, zodat kinderen ook in de toekomst kunnen genieten van schoon speelzand. Dit doen wij door innovatief, efficiënt en waar mogelijk duurzaam te werken.

  mvo
  De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) gaat in op 25 mei 2018 en verduidelijkt de privacyrechten van iedere website bezoeker. Wij hechten veel waarde aan privacy en communicatie en willen er dan ook voor zorgen dat onze bezoekers op de hoogte zijn over dit onderwerp. Lees hier de VR Zandreiniging – privacyverklaring voor de bijgewerkte Privacyverklaring van VR Zandreiniging.

 • MVO

  Informatie aanvragen

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Vraag: