• MVO

  MVO bij VR zandreiniging
  Bij VR zandreiniging willen we een verschil maken in onze maatschappij. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vinden wij eigenlijk gewoon goed zaken doen – een vanzelfsprekendheid.

  People
  VR zandreiniging wil een beleid voeren waarin een duurzame relatie wordt gelegd tussen de onderneming, klant en de omgeving.

  Planet
  Wij willen efficiënt en verantwoord omgaan met energie. Door zand te reinigen in plaats van het te vervangen besparen we energie. Verder scheiden wij het afval. Op deze manieren besparen we op kosten èn het milieu.

  Pleasure
  Wij willen iedereen een schone zandondergrond bieden om in te spelen, sporten of recreëren.

  Profit
  Wij willen de continuïteit van het zand reinigen waarborgen, zodat kinderen ook in de toekomst kunnen genieten van schoon speelzand. Dit doen wij door innovatief, efficiënt en waar mogelijk duurzaam te werken.

  mvo
  De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) gaat in op 25 mei 2018 en verduidelijkt de privacyrechten van iedere website bezoeker. Wij hechten veel waarde aan privacy en communicatie en willen er dan ook voor zorgen dat onze bezoekers op de hoogte zijn over dit onderwerp. Lees hier de VR Zandreiniging – privacyverklaring voor de bijgewerkte Privacyverklaring van VR Zandreiniging.

 • Informatie aanvragen

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Vraag: