• Reinigen valondergronden

  Valondergronden hebben onderhoud en reiniging nodig. De “sandhopper” van VR Zandreiniging is zeer geschikt voor het reinigen van zand valondergronden. Door het zand te zeven worden alle voorwerpen groter dan 10mm x 10mm uit het zand verwijderd. Met behulp van rijplaten is het mogelijk om in speeltuinen te komen met een omranding tot circa 60cm hoog. Om de machine te kunnen manoeuvreren is een minimale oppervlakte vereist van 13m2.

  Op deze wijze kunnen wij met een ultramoderne filtermachine alle zand ondergronden schoonmaken. Alle vuil groter dan 1 cm zoals uitwerpselen, stokken, glasscherven, metaal, blikjes, lipjes, stenen etc. worden gefilterd en uit de speeltuin verwijderd.

  Wilt u kinderen veilig in een schoongemaakte speeltuin laten spelen? Neem dan direct contact op met VR Zandreiniging. Binnen enkele dagen is uw val ondergrond weer schoon!

  Wij werken voor particulieren, overheid (gemeente en provincie), speeltuinen, buurtverenigingen en andere instituten met speeltuinen voor kinderen.

 • Informatie aanvragen

   Naam:

   E-mail:

   Telefoon:

   Vraag: