• Certificeringen

   

  Kiwa ISA Sport

  Kiwa ISA Sport B.V. heeft onderzocht wat het effect is van het reinigen van zandondergronden door VR Zandreiniging. In het onderzoek is gekeken naar het effect van het reinigen op de kritische valhoogte. Uit het onderzoek is gebleken dat de kritische valhoogte van de zandondergronden is verbeterd na het reinigen door VR Zandreiniging.

   

   

   

  TUV Nederland

  TUV Nederland heeft de werking van onze machine getest en het dieptemeetsysteem gekalibreerd. Hierdoor kunnen wij onze klanten garanderen dat de aangegeven bewerkingsdiepte daadwerkelijk gehaald wordt. Het VR dieptemeetsysteem logt de bewerkingsdiepte en berekend het gereinigde hoeveelheid zand in m3.

   

   

  NEN-EN-ISO 9001:2015

  Binnen VR Zandreiniging werken wij met een digitaal kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem is gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 9001:2015. Zo willen wij onze kwaliteit waarborgen en voortdurend blijven verbeteren.

   

   

  VCA**

  Veilig, gezond en milieuvriendelijk werken vinden wij erg belangrijk. Daarom beschikt VR Zandreiniging over een VCA** bedrijfscertificering.  Met ons veiligheidsmanagementsysteem willen wij de veiligheid op de werkvloer bevorderden.

   

   

  CO₂ Prestatieladder

  VR Zandreiniging is in het bezit van het certificaat CO₂ prestatieladder niveau 3. Door de ladder in te voeren in de bedrijfsvoering is VR Zandreiniging actief bezig met CO₂ reductie. Klik hier voor meer informatie.

   

 • Informatie aanvragen

   Naam:

   E-mail:

   Telefoon:

   Vraag: